Resolució 2024

Convocatòria d'espectacles:

 

El 26 de febrer del 2024 es va reunir la comissió d'experts formada per Enric Blasi, Idoia Ruiz de Lara, Maria Sánchez, Jorge Picó, Esther Forment, Marylène Albentosa i José García per a la valoració dels espectacles presentats a la convocatòria del Circuit ASSITEJ 2024 .

 

En aquesta edició es van presentar un total de 422 espectacles dels quals la comissió va fer una selecció de 29 proposats atenent els criteris de valoració de la convocatòria.


Convocatòria d'espais/programacions:

 

La convocatòria despais estarà oberta del 29 de gener al 15 de febrer a les 14:00h (hora peninsular). Anar a la convocatòria 
Agraïm enormement la participació de totes les companyies que es van presentar en aquesta tercera edició, i esperem que en futures edicions puguem oferir oportunitats a molts altres creadors, creadores i espais escènics. 
 

El Circuit ASSITEJ neix del compromís per generar oportunitats per al sector i des d'ASSITEJ continuarem treballant per posar en marxa propostes per al seu desenvolupament i millora.

*La realització del CIRCUIT ASSITEJ queda en tot cas supeditada a la concessió, per part de l'INAEM, de l'ajut destinat a aquest fi a ASSITEJ Espanya.

caCA
Saltar al contingut