Resolució 2023

Al maig de 2023 es va reunir la comissió d'experts formada per Gemma Quintana, Idoia Ruiz de Lara, Lola Lara, José García, Cristina Alonso, Eulàlia Ribera i Jaume Gomila per a la valoració tant d'espais escènics com d'espectacles inscrits a la convocatòria de la segona edició del Circuit ASSITEJ 2023.


En aquesta edició es van presentar un total de 422 espectacles dels quals la comissió va fer una selecció de 49 espectacles atenent els criteris de valoració de la convocatòria.


En aquesta edició es van presentar un total de 52 espais dels quals la comissió va fer una selecció de 15 espais atenent els criteris de valoració de la convocatòria.


S'ha realitzat un treball amb els espais escènics ja que són els mateixos espais els qui, un cop compten amb el catàleg, realitzen la seva programació.


Pots revisar la programació provisional del 2023 aquí:


Agraïm enormement la participació de totes les companyies i espais que es van presentar en aquesta segona edició, i esperem que en futures edicions puguem oferir oportunitats a molts altres creadors, creadores i espais escènics. 

El Circuit ASSITEJ neix del compromís per generar oportunitats per al sector i des d'ASSITEJ continuarem treballant per posar en marxa propostes per al seu desenvolupament i millora. 
*La realització del CIRCUIT ASSITEJ queda en tot cas supeditada a la concessió, per part de l'INAEM, de l'ajut destinat a aquest fi a ASSITEJ Espanya.


caCA
Saltar al contingut